Gastenboek

- Home - - Foto Album - - Gastenboek - - sateliet -


Plaats uw eigen bericht!

Klik hier om een bericht achter te laten.

Klik op een smilie om deze toe te voegen.

Grin

Berichten:

Anneke en Jaap Hoogenboom - woensdag 3 juli 2013

Hallo Annemiek en Ron,
Wij waren dit jaar voor de 4x bij jullie. Dat zegt feitelijk al genoeg. Het verliep voor ons deze keer  niet helemaal probleemloos. Het was fijn dat jullie gewoon beschikbaar waren met raad en vooral ook met de daad. Dat geeft een veilig gevoel en je leert elkaar inderdaad (Annemiek) wat beter kennen.
Een vakantie bij jullie in La Livinière in die schitterende omgeving is gewoon aan te bevelen.
Hartelijke groeten van ons voor jullie, vanuit Zuidlaren.
Anneke en Jaap 

John Bessems - dinsdag 21 mei 2013

Hallo Ron en Annemiek,

Wij hebben een heerlijk vakantie gehad bij jullie. De villa ligt op een mooie plek met alles in de buurt en het dorp is echt een aanrader met een gezellig restaurant bij de fontein en zeker de wijn!
Wij zullen zeker in de toekomst nog eens bij jullie langskomen.

Groetjes,

Martien en John

Fred Kastner - 2013-01-27 16:19:41

Lieve Ron en Annemiek,
Ik vind het nog steeds heel erg fijn dat jij een aantal jaren geleden weer contact met mij opgenomen hebt.We waren elkaar zo'n 25 jaar uit het oog verloren. Maar we kennen elkaar pas 60 jaar!
Tijdens de afgelopen jaren hebben wij elkaar diverse keren ontmoet en hebben wij een paar keer in villa La Guigne gelogeerd. De andere villa's kennen wij ook en het ziet er allemaal perfect uit, compleet met een heerlijk zwembad. Het ontbreekt werkelijk aan niets. Jullie zijn altijd even gastvrij.
De Minervois is een fantastisch mooi gebied met een ongerepte natuur en vele leuke stadjes en dorpjes. De wijnen uit de Minervois zijn onweerstaanbaar lekker. Als echte Bourgondiér heb ik daar grote waardering voor. Wij hebben het, en nog steeds, heel fijn met elkaar en met onze meisjes klikt het ook goed. Ik hoop dat wij elkaar in de toekomst nog vele malen zullen ontmoeten. Ik zou nog wel veel meer kunnen schrijven,maar ik wil in ieder geval tegen iedereen zeggen die dit gastboek leest, boek snel een vakantie naar dit kleine paradijsje.
Veel succes en een dikke kus van ons.
Marion en Fred Kastner
Druten- Holland< Vorige | 1 | 2 | Volgende >