backup home oud

      

Via deze knop, kunt u uw Franse kennis testen, of uitbreiden.

Villa Iris, een nieuwe luxe villa met internet aansluiting en schitterend uitzicht, geschikt voor 5 personen, met privé zwembad van 5.5m x 3.5m met inlooptrap en onderwater-verlichting.De tuin is beplant met subtropische struiken en planten.

Rustig gelegen, vlakbij Villa La Guigne, bevindt zicht deze nieuwe villa met privé-zwembad van 8X4 meter, met Romeinse inlooptrap en onderwaterverlichting. Het huis is van alle gemakken voorzien en geschikt voor 6 personen. Villa met eigen garage en internet aansluiting.

Aan de voet van de Montagne Noir, in schitterend natuurgebied voor mooie wandelingen en fietstochten, ligt La Livinière, bekend om zijn goede wijnen. De nieuwe, compleet ingerichte villa met internet is geschikt voor maximaal 6 personen, heeft een privé-zwembad van 8 x 4 meter met

 Een smaakvol ingerichte villa aan de rand van het wijndorp La Livinière. Rustig gelegen met uitzicht over het dal.Het huis is geschikt voor 2 personen met een baby.
Er is een rond zwembad van 5 meter.De tuin is beplant met subtropische struiken en planten. In de tuin staat een vaste barbeque. De steden Narbonne en Carcassonne liggen op ca. 35 km. afstand van La Livinière

 

   

tel/fax: 0033468914385
Ron & Annemiek

 =================================

VAKANTIEHUIS-FRANKRIJK.NL
Ferienvilla Frankreich und Ferienvilla Languedoc-Roussillon günstig mieten:

cottages and apartments in ski areas – list your rental for free

holiday homes, vacation rentals worldwide – list your rental

Villa Iris in La Liviniere und günstige Ferienwohnungen La-Liviniere Direkt buchen und sparen! bei Ferienhausmiete.de

Villa Iris in La Liviniere und Ferienhäuser La-Liviniere Direkt buchen und sparen! bei Ferienhausmiete.de