bouwactiviteiten

“Uw eigen huis in Zuid Frankrijk.”

Toen wij 20 jaar geleden, ons eigen huis in Frankrijk wilden hebben, zijn wij na de nodige voorbereidingen met een oude caravan en vol goede moed naar Zuid-Frankrijk vertrokken. Na veel vallen en opstaan, missers en successen hebben we voor ons zelf vijf huizen gebouwd, waar we er vier van verhuren. Daardoor is inmiddels veel kennis aanwezig en zijn de juiste relaties ontstaan, om zonder risico de aanschaf, bouw of verbouw van onroerend goed voor ons zelf en anderen te kunnen begeleiden.
Wij werken samen met ACCES-CONSTRUCTION voor het bouwen van uw droomvilla en/of zwembad.
Meerdere gasten die in de laatste jaren van ons gehuurd hebben, vroegen ons te bemiddelen in het zoeken en aankopen, bouwen en verbouwen van hun eigen huis. Gezien de toenemende belangstelling hiervoor, bieden wij onze diensten aan.

Meestal direct zijn, voordat u in Frankrijk gaat kijken, ook de financiele consequenties duidelijk .
 
Voorbeeld: Een nieuwbouwhuis (twee slaapkamers), met een oppervlakte van  75 M  € 110.000
1000 M² grond kost € 65.000,=
 
Wat wij voor u kunnen doen:

Het zoeken van bouwgrond of bestaand huis Onderhandelen in de franse taal Afhandeling van notariele akten Het maken van officiele bouwtekeningen Het indienen van bouw- of verbouwaanvraag Offertes verzorgen van onze vaste aannemers Bouw begeleiding van uw eigen woning
(inclusief het maken van foto’s en verslagen van de
vorderingen) Aanvraag van een eventuele lening

Nadat uw huis gebouwd is, kunnen wij het onderhoud van tuin, woning en zwembad voor u verzorgen. Teven gaan wij regelmatig voor u controleren of alles nog in orde is.

Hebt u belangstelling, neem dan contact met ons op.
Ron van den Broek.