wie zijn wij

Wij zijn Ron en Annemiek.

Ik, Ron ben hier in de Herault/Minervois ruim 25 jaar geleden voor het eerst op vakantie gekomen en was direct verliefd op de omgeving. Twee jaar later ben ik hier in la Liviniere definitief met mijn beide zoons Mark en Martijn gaan wonen. Ik leerde Annemiek kennen, die hier ook al in haar jeugd was geweest.

Samen bouwden we ons woonhuis en genoten ondertussen van de schitterende omgeving en woonden in een grote caravan naast de bouwplaats. Toen ons huis eenmaal klaar was, besloten we dat te verhuren in de zomermaanden. Onderwijl bouwden we de andere vier huizen, (ieder met eigen privé-tuin en –zwembad en omheind, zodat huisdieren mee kunnen komen) en zijn wij na voltooiing daarvan definitief in ons eigen huis gaan wonen.

Juist omdat ons bedrijfje Villalafrance zo klein is en wij de franse taal beiden beheersen, kunnen wij waar nodig of gewenst op persoonlijke wijze bijstaan met tips, advies en ondersteuning.

Wij zorgen er voor dat uw huis en zwembad in prima staat verkeren bij uw aankomst en staat er een heerlijke fles wijn voor u klaar. Onze villa’s zijn zo ingericht dat ze niet alleen voor de zomer maar ook voor de herfst, winter en voorjaar uitermate geschikt zijn.

 Door onze jarenlange ervaringen hebben we een map samen kunnen stellen die in alle huizen ligt, met allerlei uitstapjes in de omgeving.

Wij hebben overigens uw privéleven hoog in het vaandel staan dus u ziet ons alleen op zaterdagen voor zwembad- en tuinonderhoud of op uw eigen verzoek.

Inmiddels hebben we al jarenlang terugkerende, vaste klanten, die soms zelfs 2 keer per jaar voor meerdere weken komen omdat ze van de omgeving houden en zich thuis voelen bij wat wij te bieden hebben, in ons gastenboek vindt u hun bevindingen.

Meerdere gasten die in de laatste jaren van ons gehuurd hebben, vroegen ons te bemiddelen in het zoeken en aankopen, bouwen en verbouwen van hun eigen huis. Gezien de toenemende belangstelling hiervoor, bieden wij onze diensten aan.

Wij werken samen met ACCES-CONSTRUCTION voor het bouwen van uw droomvilla en/of zwembad.

Wij hopen van harte u bij ons te verwelkomen!  Wij ontvangen u graag en gastvrij.

 Ron & Annemiek

What do you want to do ?

New mail